Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kısmetlerinden olacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yeni şeyler deneneceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak net bir bakış açısı kazanacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek saygınlığının artacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yoğun duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments