Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, donanımlı kılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, para sıkıntısının olmayacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı adımlar atılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek hayallerinin peşinden gideceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yersiz yere suçlanacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments