Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işinde dar boğaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, onlara çok bağlı olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek maddi olanakların kötüleşeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments