Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kazancını arttıracağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek gelirinin de artmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, adının ülke dışında yayılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek kararlarına saygı duyulacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek tartışma yaşayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments