Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, gönül gözünün açılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments