Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, şansının hep açık olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi şişman gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini şişman görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada şişman sevgili görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalettir.

Rüyada şişman fare görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şişman köpek görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine delalet eder.

Rüyada şişmanlamış olmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada şişman insanlar görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments