Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini şişman görmek

Rüyada sevgilisini şişman görmek

Rüyada sevgilisini şişman görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, çok iyi işler yapılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, malının da hiç olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini şişman gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Rüyada şişman sevgili görmek ticaretinin gelişeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini şişman görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada şişman arkadaş görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Rüyada çok şişman kadın görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yüksek bir makama geleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman adamla evlenmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments