Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman sevgili görmek

Rüyada şişman sevgili görmek

Rüyada şişman sevgili görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işarettir.

Rüyada şişman sevgili gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Rüyada şişman sevgili görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini şişman görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulur.

Rüyada şişmanlamış olmak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Rüyada şişman bebek sevmek başarıların artacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada birini çok şişman görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments