Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmanlamış olmak

Rüyada şişmanlamış olmak

Rüyada şişmanlamış olmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, istediği projeleri yapamayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, doktordan doktora koşturacağına, canlanacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sevindirici haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada şişmanlamış olmak gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Rüyada şişman köpek görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada şişman gelin görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü halin son bulacağına, parasal durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada şişman bebek görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada siyah şişman kedi görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü şişman görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada şişman birini dövmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulur.

Rüyada şişman kadın görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments