Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman fare görmek

Rüyada şişman fare görmek

Rüyada şişman fare görmek kişinin gönlünü alacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada şişman fare gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada şişman fare görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işarettir.

Rüyada şişman arkadaş görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada şişmanlamış olmak mal ve varlık sahibi olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü şişman görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada şişmanı zayıf görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını şişman görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada şişman adamla evlenmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments