Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman insanlar görmek

Rüyada şişman insanlar görmek

Rüyada şişman insanlar görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada şişman insanlar gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada bir insanı şişman görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bazı kayıplar olabileceğine işarettir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, birikim yapılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işarettir.

Rüyada şişman insanlar görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada şişman bir insan görmek yeni işler yapılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, keyfin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek kötü duygularından arınacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmanlamış olmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, birikmiş parasının olacağına alamet eder.

Rüyada birini şişmanlamış görmek yeni bir ortama gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments