Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi şişman görmek

Rüyada sevgiliyi şişman görmek

Rüyada sevgiliyi şişman görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, aşık olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi şişman gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada sevgilisini şişman görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman sevgili görmek zararını tamamen kapatacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada şişman olduğunu görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada şişmanken zayıflamak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kötü günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments