Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman köpek görmek

Rüyada şişman köpek görmek

Rüyada şişman köpek görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman köpek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Rüyada şişman köpek görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kederlerinin son bulacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada çok şişman adam görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kızını şişman görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mutluluk bulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada şişman olmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman adamla evlenmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini şişman görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmanlayan birini görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman bebek sevmek yanlış yollardan döneceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments