Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, huşu içinde devam edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek başarılarının hiçe sayılacağına, varlıklı kimse olacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, iyi şartlara kavuşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments