Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek böylece kendine güveneceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek ileride saygın bir kimse olacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, sorunlarını çözeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek rızkın genişlemesine, yaşam standartlarının yükseleceğine, uzak bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments