Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, darlık içine düşeceğine, kazancının günden güne azalacağına, gelişeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments