Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek hayır duaları alınacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin sigara içerken gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük hatalar yapacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments