Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, şükredeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini sigara içerken gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, amaçlarına ulaşmaya, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek kısmet alacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek mutlu olacağına ve güleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments