Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, arabasını ve toprağının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek yeni projelere atılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, ona mutluluk getireceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek istediği arabaya bineceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments