Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, işlerin rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, dertlerine derman arayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin sigara içerken görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, haksızlık edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, rahat rahat yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments