Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hayırlı günlerin geleceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada eski sevgilini sigara içerken görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, zorlukların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sigara içerken görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kısmetinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini sigara içerken görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments