Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, hep dua edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada sarhoş sevgili görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinizin ağladığını görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments