Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş sevgili görmek

Rüyada sarhoş sevgili görmek

Rüyada sarhoş sevgili görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çözümlere kavuşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada sarhoş sevgili gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek üzüleceğine, yıkılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoş sevgili görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada sarhoş görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments