Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinizin ağladığını görmek

Rüyada eski sevgilinizin ağladığını görmek

Rüyada eski sevgilinizin ağladığını görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin ağladığını gördüyseniz:

  • Olaylar sizi sıkıştırabilir.

Rüyada eski sevgili için ağlamak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, imkân sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, arabuluculuk yapılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye ağlamak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisi için ağlamak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ağladığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp ağlamak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments