Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, güzel haberler alacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sarhoş gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek bir daha kopmayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kazancınızın artacağına inanılır.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek endişelerin sona ereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada sarhoş sevgili görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana oturmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, daha büyük adımlar atılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi duymak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments