Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, onların başarıları ile övüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına delalettir.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kul hakkına girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek aniden evlilik kararı alacağına, engel teşkil edeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş sevgili görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasını sarhoş görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments