Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini sarhoş görmek

Rüyada sevgilini sarhoş görmek

Rüyada sevgilini sarhoş görmek kazancının daha da artacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilini sarhoş gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, başarılı adımlar atacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş sevgili görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments