Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle görmek

Rüyada eski sevgiliyle görmek

Rüyada eski sevgiliyle görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, dinamik olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada eski sevgiliye yemek yapmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, refaha erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye beddua etmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, işlerinin bozulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak cesaretinin yerine geleceğine, yolunun açılacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, zorlukların giderileceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin barışmak istediğini görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments