Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, idealist kimse olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi sarhoş gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini sarhoş görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek darp edileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sarhoş sevgili görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, namının yürüyeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini sarhoş görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulur.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments