Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi öpmek

Rüyada eski sevgiliyi öpmek

Rüyada eski sevgiliyi öpmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, her daim bereketli işler yapacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments