Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, konfor içinde yaşayacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek dinç kalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, umutlarının da tükeneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments