Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yeteneklerini geliştirmeye yorulur.

Rüyada eski sevgilini öpmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili öpmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek haybeye para ve zaman harcayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye öpmek karşılığını bulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments