Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin elini öpmek

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek kalbinin küt küt edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada eski patronun elini öpmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye öpmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments