Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hayatının iplerini eline alacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments