Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, bunun için sabırsızlanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili öpmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, evlatlarından memnun olacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, işinde de hep başarılı olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments