Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi istememek

Rüyada eski sevgiliyi istememek

Rüyada eski sevgiliyi istememek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi istememek gördüyseniz:

  • Aşık olmanız da her zamankinden daha kolaydır.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi istememek duaların kabul göreceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments