Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerin devam edeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler planlarda değişiklik gerektirebilir.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sözleri tutulacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada istemeye gelinmek onlara hayrının dokunacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kısmetinin artacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek haneye bereket geleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi istememek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bilgilerle donanacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments