Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek kısmetlerinin kapanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek işlerinin azalacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada askere gitmek istememek kişinin malını kaybedebileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek patron koltuğuna yükseleceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada istemeye gitmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments