Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi istememek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek yarınlarına umutla bakacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin seni öptüğünü görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments