Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek mevkie edineceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek attığı adımların boşa gideceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi istememek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yanlış işler yapacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek kızı olanların da gelin edeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle denize gitmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili evine gitmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments