Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek başarısız olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek açların doyacağına, borçların sonlandırılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, başarının düşeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada istemeye geldiğini görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birini istemeye gelmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hastalıkların kalmayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments