Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, bunun için sabırsızlanacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi hamile gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak sonunda maddi zarara gireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek işinde büyük başarılar alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments