Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden hamile olmak

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kazancının da azalacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, aradığı kişiyi bulacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak başarıya giden yollarını açacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, insanlarla arasının iyi olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments