Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini hamile görmek

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, iyi bir patron olacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisini hamile gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak bir sebeple sorun yaşayacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek yükünün hafifleyeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak dünya mallarının çoğalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments