Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini hamile görmek

Rüyada eski sevgilini hamile görmek

Rüyada eski sevgilini hamile görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini hamile gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, getirisinden daha fazla olacağına, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek zaferlere doymayacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments