Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada eski eşten hamile kalmak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, huzurunun bozulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde kalmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments