Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kötü günler görüleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin hamile olduğunu görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek dış ticarete atılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak aksi takdirde çok üzüleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments