Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek kariyer sahibi olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, işlerin sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet eder.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada eski eşten hamile kalmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ümitlerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek güzel ameller işleyeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments