Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, adını işiyle duyuracağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, endişelerini silip atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek emeklerinin karşılığını alacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments