Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir makama geleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek kötü ve zor günler yaşanacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, yüzünün güleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek rızkın da ömür boyu süreceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, düzenin bozulacağına, bekârlığına da veda edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments